مواد لازم:
*گوشت فیله گوساله۷۰۰ گرم
*پیاز ۴ عدد
*فلفل دلمه ای سبز ۲ عدد
*گوجه فرنگی ۲ عدد
*قارچ درشت ۴ عدد
*رب گوجه۴ قاشق سوپخوری
*روغن مایع مقداری
*نمک و فلفل به میزان لازم
طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا
آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یک دست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت
در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه
فرنگی را به قطعات یک دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده ،
قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن کرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ،
گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده ، کف سینی فر را با
روغن مایع چرب نموده ، کباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر
می گذاریم تا یک طرف کباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می
پزیم . کمی نمک و فلفل روی کباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل
را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندکی آب به آن اضافه کرده و می گذاریم
چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و بعد از
۲دقیقه از فر بیرون می آوریم.
منبع
http://www.funpatogh.com